неділю, 11 грудня 2016 р.

Освітян запрошують на курси англійської

Джерело

Міністерство освіти і науки та соціальний проект «Lingva.Skills» запрошують освітян, студентів та науковців пройти безкоштовні онлайн-курси англійської мови. Про це повідомляє прес-служба МОН.
Автори проекту «Lingva.Skills» зазначають, що специфіка запропонованої методики полягає в активному використанні мови та постійному тренуванні як вже засвоєного раніше матеріалу, так і нового з урахуванням психологічних аспектів навчання.
За словами заступника міністра освіти Володимира Ковтунця, співпраця відомства і проекту «Lingva.Skills» відбувається в рамках року англійської мови, але не обмежується короткостроковими завданнями.
«Міністерство твердо стоїть на позиції, що мовна кваліфікація, рівень мовної грамотності в іноземних мовах повинні стати обов`язковим елементом освітніх стандартів, елементом освітньої кваліфікації», - зазначив Ковтунець.
На думку чиновника, випускники третього рівня освіти – аспіранти - повинні володіти принаймні англійською мовою не нижче рівня В2.
Участь у проекті безкоштовна. Для участі в ньому потрібно сформувати колективну заявку від організації та подати дані про всіх бажаючих навчатися. Таким чином, зареєструватися у проекті може колектив будь-якої школи, освітньої чи наукової установи.
Навчатися можна в будь-який час. Зараз є можливість пройти рівні А1 – А2. З нового року будуть доступні рівні В1 и В2. Окрім того, за словами розробників, зараз опрацьовується можливість впровадження вивчення за допомогою проекту інших іноземних мов.

0 коментарі:

Дописати коментар